رزمایش ذوالفقار یکی از موفق ترین رزمایش های مشترک ارتش بود نیروهای مسلح پیشتیبان دیپلمات ها در میدان های دیپلماسی هستند.
دشمنان اگر منافع ما را تهدید کنند در هر جا که لازم باشد ، منافع شان را تهدید می کنیم.
اینها بخشی از سخنان امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در پایان رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش بود.
در این رزمایش مشترک پرنده های بدون سرنشین نقش کلیدی و اساسی را در عملیات های پدافندی و آفندی ایفا نمودند.
دفاع در برابر حمله با استفاده از قدرت آتش توپخانه های نیروی زمینی، بالگردهای هوا نیروز ، بهره گیری از سامانه های با سرنشین و بدون سرنشین نیروی هوایی در پشتیبانی از نیروهای عمل کننده در ساحل و دریا و همچنین یگان های شناور سطحی و زیرسطحی و تیپ های تکاور تفنگدار دریایی در کنار سامانه های جنگ الکترونیک و سامانه های موشکی ساحل به دریا که در سرتاسر ساحل عمل کردند بخشی از قدرت دفاعی ارتش مقتدر جمهوری اسلامی ایران در برابر هرگونه حمله احتمالی متجاوزین خواهد بود.
در ادامه مراحل اصلی رزمایش ذوالفقار ، سامانه پدافندی 15 خرداد نیروی پدافند هوایی ارتش ، هدف متخاصم را با موفقیت منهدم کرد.
پهپاد بومی سیمرغ نیروی دریایی ارتش موفق به انهدام یک هدف متحرک شناوری در آب های دور دست با استفاده از بمب های هوشمند و نقطه زن ایرانی شد.
پهپاد انتحاری آرش نیروی زمینی ارتش ، با طی مسافتی طولانی از مبداء با اصابت به نقطه تعیین شده ، دقت پهپادهای ایرانی را در صحنه رزم نشان داد.
در بخش دیگری از رزمایش ، یگان های نیروی دریایی ارتش با استفاده از پهپاد جنگ الکترونیک و ضد تشعشع راداری "امید" ، از مبداء یگان های سطحی در دریا موفق به مختل سازی رادارهای دشمن در ساحل شدند.
در جریان برگزاری رزمایش ، پهپادهای MQ-9 و RQ4 آمریکایی که به منطقه FIR و محدوده ADIZ - منطقه شناسایی دفاع هوایی ایران ورود کرده بودند ، رهگیری شدند و مورد اخطار قرار گرفتند.
لینک کوتاه: https://www.pahpad.com/u/19b